PELANGGAN YANG DIHORMATI!

Selamat datang ke Ummi Creates blogshop. Terima kasih!

Sila tekan tab:

"BENTUK & HARGA" untuk melihat ketiga-ketiga bentuk cloth pad buatan saya.
Di situ juga tersenarai harga bagi setiap keping pad.


"TATACARA MEMBELI" akan menerangkan cara tempahan dan syarat-syarat pembelian.

Saya syorkan anda membaca dengan teliti terlebih dahulu entri di blog saya ini untuk
lebih memahami konsep memakai cloth pad (pad kain). Jangan malu bertanya sekiranya ada
yang tidak jelas melalui pembacaan.

Email saya: ummicreates@gmail.com

Terima kasih! ^^

20 Oktober 2010

REVIEW YANG SANGAT BERHARGA

Precious to me, that is. Thanks you sis Zufina ^^




 Please read the review that she wrote, as how to get some ideas on the cloth pads available in the market. Not only my brand of pad, but others also ^^


4 ulasan:

Kaklong Nuzula berkata...

Eh, aritu sy pernah nak cari balik entry mama danial n eva tu takde.. ingatkan dah tak publish entry tu..

Lynn Nasir berkata...

tu la..baru2 ni saya tanya dia,dia kata maybe husband dia yg removed entry tu. syukur sgt2 sbb entry tu dh ada blk :)

Danial Dash dan Eva berkata...

hehe no problem
lynn ada buat trial pack tak? ingat nak bagi hadiah kat orang.
something like 3 pantyliner, 2medium, 2 heavy ke, nanti gitau balik eh?

Lynn Nasir berkata...

k.zufina,

wokey, check your email please.. :)